Polimark Majonezi përgatitet nga vaji më i mirë i lulediellit dhe e verdha e vezës e kualitetit më të lartë nga Italia. Majonez i shijes dhe kualitetit shumë të lartë! Dhe natyrisht, pa konzervansë! Për ata të cilët i kushtojnë rëndësi futjes së kalorive si dhe gjatë kohës së agjërimit, aty është Polimark Majonezi  i lehtë. Pa vezë, me vetëm 30% të vajit në treg e bënë njërin nga majonezët me më pak kalori. Për ushqimdashësit dhe të gjithë ata të cilët i dëshirojnë shijet e reja, aty janë Polimark Majonezi me shije të trangujve dhe Polimark Majonezi me shije kopër.