Diçka i kuq. Edhe i ëmbël edhe i thartë. Ndonjëherë djegës. Me shumë vitamina. Pjesë përbërëse e jetës tonë. Për ushqim të shijshëm me shumë dashuri, burim i likopenit, pa gluten, keçap Nr. 1!

Ne në Polimark keçapin e përgatitim nga domatja e kultivuar në Italinë e ndriçuar me diell, të cilin sipas recetave orgjinale e shëndrrojmë në produktin tonë më të shitur - Polimark Ketchup. Në tri shije, për secilin nga diçka. Me hamburgera, sanduiç dhe pica domosdo. 100% dashuri!