Nga domatja origjinale italiane...ashtu natyrore.

Copat e domates dhe frutat e qëruar në tërësi në lëngun e vet të përgatitur nga domatja italiane më kualitative dhe më e shijshme, e lehtë për përdorim dhe me shije të pasur do të bëhet pjesë e pandarë e kuzhinës së çdo amvise.

Ideale për pica dhe makarona, për përgatitjen e salcës, përmirësojnë shijen e ushqimit me bazë të peshkut dhe mishit.