Me të vërtetë e mirë!

Posaçërisht e rekomandojmë për përdorim në familje – për pjekje, tiganisje dhe përgatitjen e pastave të këndshme, për përgatitjen e kremërave, tortave dhe ëmbëlsirave me krem. Lehtë përshtatet në brumëra dhe kremëra, jep strukturë të mirë.