Mayonnaise Delikates

 

Polimark Majonezi delikates përgatitet nga vaji më i mirë i lulediellit dhe e verdha e vezës e kualitetit më të lartë nga Italia. Majonez i shijes dhe kualitetit shumë të lartë! Dhe natyrisht, pa konzervansë!

 

Vlera energjetike 706 kcal / 2955 kJ
Proteinat 1,1 g
Karbohidratet 2,6 g
Yndyrat 76,8 g

qesja 50ml

qesja 100ml

tubi 175ml

qesja 200ml

kavanozi 240ml

dojpak 300ml

shishja 500ml

kavanozi 650ml

kova 640ml

kova 1000ml