Majonezi i Lehtë

 

Për ata të cilët i kushtojnë rëndësi futjes së kalorive si dhe gjatë kohës së agjërimit. Pa vezë, për vetëm 30% të vajit në treg e bënë njërin nga majonezët me më pak kalori.

 

Vlera energjetike 289 kcal / 1210 kJ
Proteinat 0 g
Karbohidratet 3,5 g
Yndyrat 30 g

qesja 50ml

qesja 100ml

qesja 200ml

dojpak 300ml

shishja 500ml

kova 640ml