Majonezi me shije të trangujve

 

Për ushqimdashësit dhe të gjithë ata të cilët i dëshirojnë shijet e reja, aty është Polimark Majonezi me shije të trangujve.

 

Vlera energjetike 720 kcal / 3015kJ
Proteinat 1 g
Karbohidratet 2,4 g
Yndyrat 76,7 g

qesja 100ml