Senf Fini

 

Senfi Polimark prodhohet nga mustardi më kualitativ dhe është shtojcë e pashmangshme i cili përmirëson shijen e shumë ushqimeve. Për adhuruesit e shijes klasike këtu është senfi Fini ndërsa për gurmanët dhe adhuruesit e shijes pikante dhe më të fortë këtu është mustardi Djegës.

Për adhuruesit e shijes klasike këtu është Senfi fini.

 

Vlera energjetike 134 kcal / 561 kJ
Proteinat 5,1 g
Karbohidratet 13,7 g
Yndyrat 6,5 g

qesja 50g

gota 100g

tubi 190gr

kavanozi 250gr

dojpak 300g

shishja 500g

kavanozi 500gr

kova 1000g