Salcë Domatesh

 

Më shumë domate, më shumë dashuri

Salca e domateve Polimark iu është dedikuar adhuruesve të shijeve klasike, kurse  Mediterano, me shijen borzilok, rigon dhe trumzë iu dedikohet adhuuesve të kuzhinës mediterane. Përmbajtja e dendur, është e gatshme për përdorim, pa zierjen shtesë. 1 kg Salcë domatesh prgatitet përafërsisht nga 2 kg domate!

 

Vlera energjetike 51 kcal / 214kJ
Proteinat 1,3 g
Karbohidratet 12,6 g
Yndyrat 0,2 g

Classic dojpak 300g

Mediterano dojpak 300g