Salcë Tartar

 

Për ushqimet tuaja më të shijshme

Salca tartar Polimark përmban shumë përbërës të cilët nxisin receptorët për shije. Kombinimi i vajit të lulediellit, copave të trangujve turshi dhe erëzave bëjnë që çdo ushqim të bëhet  ahengu. Salca tartar Polimark është shtojcë e shijshme për të gjitha llojet e ushqimeve të fohta dhe të nxehta, salcë shumë e mirë për patate të skuqura, peshk, mish dhe ushqime të fërguara, shtojcë për skarë dhe shtojcë shumë e mirë për të gjithë llojet e sanduiçit. Me salcë tartar  Polimark çdo ushqim bëhet për kënaqësi!

 

Vlera energjetike 469 kcal / 1964 kJ
Proteinat 0,7 g
Karbohidratet 5,6 g
Yndyrat 48,7 g

qesja 45g

qesja 90ml

dojpak 300ml