Salcë Domatesh

 

Nga domatja origjinale italiane...ashtu natyrore.

Copat e domates në lëngun e vet të përgatitur nga domatja më e shijshme dhe më kualitative italiane, lehtë për ta përdorur dhe me shije të pasur do të bëhet pjesë e pandarë e kuzhinës së çdo amvise.

Ideale për pica dhe makarona, për përgatitjen e salcës, përmirëson shijen e ushqimit me bazë të peshkut dhe mishit.

 

Vlera energjetike 19 kcal / 80 kJ
Proteinat 1,1 g
Karbohidratet 3,0 g
Yndyrat 0,1 g
Fibër0.8 g
Kripa0.15 g

kanaçe 400g

kanaçe 1000g