Cubetti

 

Nga domatja origjinale italiane...ashtu natyrore.

Frutat e qeruar në tërësi në lëngun e vet të përgatitur nga domatja më e shijshme dhe më kualitative italiane, lëhtë për ta përdorur dhe me shije të pasur do të bëhet pjesë e pandarë e kuzhinës së çdo amvise.

 

Vlera energjetike 19 kcal / 80 kJ
Proteinat 1,1 g
Karbohidratet 3,0 g
Yndyrat 0,1 g
Fibër0.8 g
Kripa0.15 g

kanaçe 400g