Stoni Margarinë

 

Me të vërtetë e mirë!

Posaçërisht e rekomandojmë për përdorim në familje – për pjekje, tiganisje dhe përgatitjen e pastave të këndshme, për përgatitjen e kremërave, tortave dhe ëmbëlsirave me krem. Lehtë përshtatet në brumëra dhe kremëra, jep strukturë të mirë. 

 

Vlera energjetike 722 kcal / 3021 kJ
Proteinat 0 g
Karbohidratet 0 g
Yndyrat 80,2 g

folia 250g