Krem për zierje

 

Polimark Krem për zierje gjellërat i shëndrron në specialitet të klasit të lartë, ndërsa amvises i mundëson përgatitje të shpejtë dhe të lehtë të gjellërave.

Pa dyshim, Polimark kremërat do ti plotësojnë kërkesat e shumë konsumatorëve për arsye se ata janë KËSHTU TË SHIJSHËM dhe KËSHTU ME KREM! ME POLIMARK KREMËRAT SECILA AMVISE MUND TË BËHET KUZHINIERE E SHKËLQYESHME!

Vlera energjetike 201 kcal/831 kJ
Proteinat 0,9 g
Karbohidratet 4 g
Yndyrat 20,2 g

brick 200ml

brick 500ml

brick 1000ml