Shllak krem

 

Shllak krem përdoret për përgatitjen e ëmbëlësiarve, tortave, sallatave të pemëve dhe ëmbëlësiarve tjera.

Pa dyshim, Polimark kremërat do ti plotësojnë kërkesat e shumë konsumatorëve për arsye se ata janë KËSHTU TË SHIJSHËM dhe KËSHTU ME KREM! ME POLIMARK KREMËRAT SECILA AMVISE MUND TË BËHET KUZHINIERE E SHKËLQYESHME!

 

Vlera energjetike 304 kcal/ 1272 kJ
Proteinat 0,7 g
Karbohidratet 12 g
Yndyrat 26 g

brick 200ml

brick 500ml

brick 1000ml