„Kemi pasur një ëndërr...të gjithë kemi menduar njësoj...“ 

 

„Njerëzit e mëdhenjë në hapësirën e vogël kanë arritur të krijojnë diçka...Diçka të kuqe. Edhe i ëmbël edhe i thartë. Ndonjëherë djegës. Me shumë vitamina. 100% dashuri!"

 

 

 

 

 

 

 

„Edhe për hamburgera edhe për sanduiç...“

 

 

 

„Me salqiçe domosdo...“

„Fillim i ri...apo vetëm vazhdim i një ëndrre“

 

„Edhe për torta dhe ëmbëlsira, edhe për pjekje edhe për zierje...“

 

 

„I dendur dhe i butë, edhe në variantin Light...
për çdo vakt edhe për të gjitha moshat. Milky  Love!“

 

 

 

 

 

 

„Edhe me pica edhe me spageta...në paketim plotësisht të ri“

 

„Me mish dhe fileta peshku...“

„Drejt prej Italisë...“

„Dashuria e cila ndahet...Epoka e rrjeteve sociale është që moti këtu dhe ato janë bërë vende për biseda, shoqërim dhe ndarje të përvojave të veta. Polimark është në Facebook!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Polimark paraqet

Kështu të shijshëm dhe kështu me krem!