Šlag krem

Polimark Professional šlag krem je zaslađen krem na biljnoj bazi koji ne sadrži gluten. Sadrži proizvode od mleka. Koristi se kao sastojak za pripremu i dekoraciju kolača, torti, sladoleda, voćnih salata i deserta. Može se koristiti i za pripremu toplih i hladnih napitaka. Upakovan je u originalnu ambalažu koja čuva bezbednost i kvalitet proizvoda u deklarisanom roku upotrebe pri deklarisanim uslovima čuvanja.

Način upotrebe: pre pripreme šlaga proizvod ohladiti na temperaturu 8°C – 12°C. Mutiti mikserom do željene čvrstoće.

Uslovi čuvanja: čuvati na temperaturi 5°C – 20°C. Nakon otvaranja čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od 3 dana.

Krem za kuvanje

Polimark Professional krem za kuvanje je neutralni krem na biljnoj bazi koji ne sadrži gluten. Sadrži mleko. Koristi se kao lagani sos, spreman za korišćenje u bilo kom trenutku pripreme brzih jela ili složenih recepata. Idealan je za zgušnjavanje sosova i supa, obogaćivanje paste, kao preliv za hladna i topla jela ili salate. Nije pogodan za mućenje. Upakovan je u originalnu ambalažu koja čuva bezbednost i kvalitet proizvoda u deklarisanom roku upotrebe pri deklarisanim uslovima čuvanja.

Uslovi čuvanja: čuvati na temperaturi od 5°C do 20°C. Nakon otvaranja čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od 3 dana.

Tartar sos

Polimark Professional Tartar sos je majonezni sos dobijen od salatnog majoneza i dodataka. Ne sadrži veštačke boje i arome. Koristi se kao preliv za ribu, sendviče, meso, pohovana jela, kao dodatak mnogim specijalitetima. Upakovan je u originalnu ambalažu koja čuva kvalitet proizvoda u deklarisanom roku upotrebe pri deklarisanim uslovima čuvanja.

Uslovi čuvanja: čuvati na termperaturi 5°C-25°C. Nakon otvaranja čuvati u frižideru

Senf

Polimark Professional Senf je proizvod dobijen od fino samlevenih ili celih semenki bele ili crne slačice. Ne sadrži konzervans, veštačke boje i arome. Koristi se kao preliv za razne vrste mesa ili kao dodatak jelima. Upakovan je u originalnu ambalažu koja čuva kvalitet proizvoda u deklarisanom roku upotrebe pri deklarisanim uslovima čuvanja.

Uslovi čuvanja: čuvati na temperaturi 5°C-25°C. Nakon otvaranja čuvati u frižideru.

Majonez

Polimark Professional majonez je salatni majonez proizveden od biljnih ulja, žumanca i dodataka. Ne sadrži veštačke boje i arome. Koristi se kao preliv za salate, sendviče, kao osnova za razne sosove, dodatak mnogim jelima. Upakovan je u originalnu ambalažu koja čuva kvalitet proizvoda u deklarisanom roku upotrebe pri deklarisanim uslovima čuvanja.

Uslovi čuvanja: Čuvati na temperaturi 5°C – 25°C. Nakon otvaranja čuvati u frižideru.

Kečap

Polimark Professional kečap je pasterizovan proizvod od paradajz koncentrata. Ne sadrži veštačke boje i arome kao ni gluten. Koristi se kao preliv za kuvano, prženo, pečeno povrće i meso, sendviče i kao dodatak jelima. Upakovan je u originalnu ambalažu koja čuva kvalitet proizvoda u deklarisanom roku upotrebe pri deklarisanim uslovima čuvanja.

Uslovi čuvanja: čuvati na termperaturi 5°C-25°C. Nakon otvaranja čuvati u frižideru.

Plantino Soya Vanilla

Plantino napitak na bazi sojinih proteina Vanilla ima nisku kaloričnu vrednost te je Vaš najbolji saveznik u zdravijoj ishrani. Konzumiranjem Plantino napitka na bazi sojinih proteina Vanilla umanjujete ukupnu količinu kalorija koju unosite na dnevnom nivou, ujedno unoseći vitamine, minerale i proteine koji su Vam potrebni.

Bogati proteinima, izvor Kalcijuma i Vitamina D, Plantino napitak na bazi sojinih proteina Vanilla utiče na održavanje strukture kostiju i na ovaj način potpomaže održavanju zdravijeg načina života. Plantino napitak na bazi sojinih proteina Vanilla bogat je i Vitaminima B grupe – B1, B2, B6, B9 i B12 koji doprinose normalnoj psihološkoj funkciji i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Plantino Soya Classic

Plantino napitak na bazi sojinih proteina Classic ima nisku kaloričnu vrednost te je Vaš najbolji saveznik u zdravijoj ishrani. Konzumiranjem Plantino napitka na bazi sojinih proteina Classic umanjujete ukupnu količinu kalorija koju unosite na dnevnom nivou, ujedno unoseći vitamine, minerale i proteine koji su Vam potrebni.

Bogati proteinima, izvor Kalcijuma i Vitamina D, Plantino napitak na bazi sojinih proteina Classic utiče na održavanje strukture kostiju i na ovaj način potpomaže održavanju zdravijeg načina života. Plantino napitak na bazi sojinih proteina Classic bogat je i Vitaminima B grupe – B1, B2, B6, B9 i B12 koji doprinose normalnoj psihološkoj funkciji i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Za kafu

Polimark Coffee Cream je proizvod na bazi biljnih masti, zaslađen.

Koristi se kao dodatak kafi, poboljšava njen ukus i punoću.

Bez glutena. Nije posan. Proizveden u skladu sa HALAL standardom.

Šlag krem

Polimark Šlag krem se koristi kao sastojak za pripremu i dekoraciju kolača, torti, sladoleda, voćnih salata i ostalih vrsta deserta. Može se koristiti i za pripremu toplih i hladnih napitaka. Brzo se muti u čvrst sneg koji je postojan i voluminozan i do nekoliko dana

Pre pripreme šlaga, proizvod je potrebno ohladiti na temperaturu od 06⁰C do 08⁰C. Mutiti mikserom do željene čvrstoće. 

Na biljnoj bazi. Bez glutena. Nije posan. Proizveden u skladu sa HALAL standardom.